Kost och Matsedel

Ellen Keyskolan har från första början – för 40 år sedan varit pionjär i tänket om vegetarisk skolmat och lagat det i eget kök med tyngdpunkten på vegetarisk mat baserat på ekologiska råvaror.2-3 dagar i veckan serveras också rätter med kött, fisk eller fågel – ekologiskt. Vår kock med medarbetare lagar allt från grunden, utan halvfabrikat.

Meny vecka 23
 
 
Måndag:
Potatis och purjolökssoppa.
Nybakat bröd.
 
Tisdag:
Veg currygryta serveras med ris.
 
Onsdag:
Spagetti med laxsås
(spagetti med morotssås).
 
Torsdag:
Fransk köttgryta kokt potatis.
(Fransk grönsaksgryta kokt potatis).
 
Fredag:
Skolavslutning.
 
Trevligt sommarlov.

Vill du ha mer information om Ellen Keyskolan?

Kontaktinformation till skolan

Ellen Keyskolan
Duvbovägen 94
163 43 Spånga
070-883 42 32

Följ oss på Instagram

Följ oss på Facebook