Kost och Matsedel

Ellen Keyskolan har från första början – för 40 år sedan varit pionjär i tänket om vegetarisk skolmat och lagat det i eget kök med tyngdpunkten på vegetarisk mat baserat på ekologiska råvaror.2-3 dagar i veckan serveras också rätter med kött, fisk eller fågel – ekologiskt. Vår kock med medarbetare lagar allt från grunden, utan halvfabrikat.

Meny Vecka 47
Måndag:
Pasta med ost och broccolisås
Tisdag:
Kikärtsbiffar ris salsa och vitlökssås
Onsdag:
Laxpudding skirat smör
Vegetarisk pudding.
Torsdag:
Fransk köttgryta kokt potatis.
Fransk grönsaksgryta
Fredag:
Tomatsoppa serveras med fetaostkräm.
Med reservation för ändring.
Johnny & Zaures

Vill du ha mer information om Ellen Keyskolan?

Kontaktinformation till skolan

Ellen Keyskolan
Duvbovägen 94
163 43 Spånga
070-883 42 32

Följ oss på Instagram

Följ oss på Facebook