Kost och Matsedel

Ellen Keyskolan har från första början – för 40 år sedan varit pionjär i tänket om vegetarisk skolmat och lagat det i eget kök med tyngdpunkten på vegetarisk mat baserat på ekologiska råvaror.2-3 dagar i veckan serveras också rätter med kött, fisk eller fågel – ekologiskt. Vår kock med medarbetare lagar allt från grunden, utan halvfabrikat.

Meny vecka 38
Måndag:
Nudelwok med tillbehör.
Tisdag:
Vegetarisk rotfruktsgratäng.
Onsdag:
Cornflakesfisk med ris och Remouladsås.
(Cornflakes rotselleri.)
Torsdag:
Köttfärslimpa kokt potatis, gräddsås och lingon.
(Grönsaksbiffar kokt potatis och yoghurtsås.)
Fredag:
Gul Ärtsoppa nybakat bröd.
Med reservation för ändring.
Johnny & Zaures

Vill du ha mer information om Ellen Keyskolan?

Kontaktinformation till skolan

Ellen Keyskolan
Duvbovägen 94
163 43 Spånga
070-883 42 32

Följ oss på Instagram

Följ oss på Facebook