Kost och Matsedel

  Ellen Keyskolan har från första början – för 40 år sedan varit pionjär i tänket om vegetarisk skolmat och lagat det i eget kök med tyngdpunkten på vegetarisk mat baserat på ekologiska råvaror. 2-3 dagar i veckan serveras också rätter med kött, fisk eller fågel – ekologiskt. Vår kock med medarbetare lagar allt från grunden, utan halvfabrikat.

 

Meny V 49

Mån: Studiedag

Tis: Kikärtscurry med ris & raita

Ons: Panerad fisk med kokt potatis &

remouladsås

Veg: Morotsbiffar med kokt potatis &

remouladsås

Tor: Rostad rotsellerisoppa med äppelsallad &

nybakat bröd

Fre: Viltskavsgryta med svamp, potatismos &

rårörda lingon

Veg: Svampgryta med potatismos & rårörda

lingon

Med reservation för ändringar
/Daniel, Zaures & Madde

 

 

 

 

 

 

Vill du ha mer information om Ellen Keyskolan?

Kontaktinformation till skolan

Ellen Keyskolan
Duvbovägen 94
163 43 Spånga
070-883 42 32

Följ oss på Instagram

Följ oss på Facebook

Accessibility Toolbar