OBS!
Viktigt meddelande rörande frånvaroanmälan och inloggning till Skola 24!


Ellen Key skolan och Tersus Skolsystem AB arbetar i skrivande stund med att överföra och anpassa alla data från Skola 24 till Tersus Adela Skolsystem. Vi ber er som är vårdnadshavare om ursäkt för eventuella besvärligheter som uppstått i samband med frånvaroanmälan och önskar att ni under en kortare tid har överseende med att anmäla frånvaro via följande formulär:

 

Anmäl frånvaro här!


Återkom gärna till hemsidan för att få reda på mer om hur övergången till Adela fortskrider och när systemet blir tillgängligt för frånvaroanmälan.

SkolPool Sverige har vårdgivaransvar för elever på Ellen Key skolan. Här nedan finns information riktad till vårdnadshavare.

 

EMI information (PDF)
Information till vårdnadshavare om hur EMI (tidigare benämnts som skolhälsovård) bedrivs i skolor där SkolPool Sverige har vårdgivaransvar.

 

Information om infektioner hos barn (PDF)
Ett barn med infektion behöver vara hemma från förskola eller skola. Hur smittan sprids, symptom, hur smitta undviks och hur länge barnet skall vara hemma i samband med sjukdom.

 

Information om springmask hos barn (PDF)
Ett barn med springmask behöver inte vara hemma från förskola eller skola, oavsett om barnet har fått läkemedel eller inte. Springmask är en vanlig men ofarlig tarmparasit. Var noggrann med hygienen under de två till tre veckor som barnet behandlas

 

För kontakt med skolsköterskan, vg se

Skolsköterska under Kontakta oss

 

För kontakt med skolläkaren, vg kontakta skolsköterskan.